WOERDEN – Kinderen met een leeftijd tot 10 jaar mogen deze week hun schoen zetten in Kasteel Woerden. Op woensdag 30 november kunnen de kinderen vervolgens hun schoen weer ophalen.

Kinderen hebben tot dinsdag 29 november de mogelijkheid om hun schoen te zetten bij de inpakkamer in het Kasteel. Op 30 november zullen zij hierin een cadeautje van de Sint terugvinden. Deze dag wordt extra feestelijk omdat kinderen ook pepernoten kunnen bakken, kleurplaten kunnen kleuren en van een rondleiding door het kasteel kunnen genieten.

Het is de eerste keer dat kinderen hun schoen mogen zetten in het Woerdense kasteel. Het Kasteel laat weten dat er al een aantal aanmeldingen zijn voor het evenement. Uiteraard zijn nog veel meer kinderen welkom. ’’Meer mensen mogen hun kinderen altijd aanmelden’’, aldus een werkneemster.

Het evenement vindt dus plaats op woensdag 30 november. Tussen 13:30 en 15:30 zijn de kinderen welkom om hun schoen op te halen.