WOERDEN – De ondernemers van de Ronde Tafel in Woerden verkopen dit jaar weer kerstbomen voor het goede doel. De opbrengst gaat naar BatensteinBuiten en Freedom Through Education.

De Ronde Tafel is een serviceorganisatie in Woerden die zich richt op vriendschap en persoonlijke ontplooiing. Ook vinden zij het belangrijk om een bijdrage aan de gemeenschap te leveren. Zij houden zich nu daarom ook bezig met de verkoop van kerstbomen.

De club heeft dit jaar gekozen voor een goed doel in Woerden namelijk BatensteinBuiten. Door de verkoop van de kerstbomen maakt de Ronde Tafel het mogelijk dat er een nieuw sportplein aan BatensteinBuiten toegevoegd kan worden. Ook wordt er zo mogelijk gemaakt dat iedereen BatensteinBuiten gratis kan betreden. Dit jaar hebben zij ook gekozen voor een landelijk en internationaal goed doel namelijk Freedom Through Education. Het doel is om zoveel mogelijk Indiase kinderen onderwijs te bieden en de eerste stap hiervan is een school bouwen in India.

De kerstbomen zijn nu te koop in een grote tent op het parkeerterrein wat tegenover het winkelcentrum Snel en Polanen zit. Het is mogelijk om zelf te bepalen naar welk goed doel het geld gaat. De verkoop van de bomen is van woensdag 7 december tot en met zaterdag 10 december.