WOERDEN – Het nieuwbouwproject Defensie-Eiland Midden start met de verkoop van 33 nieuwbouwwoningen. In het Kasteel in Woerden begint morgen het verkoopevent, waar geïnteresseerden informatie kunnen krijgen over het project.

In Kasteel Woerden wordt het verkoopevent gehouden. Op deze avond kunnen mensen verkoopinformatie krijgen, om zo meer te weten te komen over project ‘Midden’. Er zijn verschillende opties deze avond: creëer je industriële look, sfeer- en schetsboek en een prijslijst en lijst met bouwkundige. Als mensen na deze avond nog vragen hebben, kunnen ze terecht bij de extra inloop-avond die gepland is op donderdag 27 oktober van 18:00 tot 20:00 bij Gevaert Makelaars te Woerden.

Nu project ‘Zuid’ is gerealiseerd, begint de verkoop van project ‘Midden’. Project ‘Midden’ ligt centraal op Defensie-Eiland, dit vormt de hoofdentree van het eiland. Project ‘Midden’ bevat 33 nieuwbouwwoningen. Er is keuze uit 12 appartementen van circa 66 tot 143 vierkante meter, 10 kasteelwoningen van circa 114 tot 179 vierkante meter, 9 kadewoningen van circa 152 vierkante meter. Ook komen er 2 luxe penthouses van circa 215 vierkante meter, dit meldt www.wonenopdefensieeiland.nl. Elke woning heeft een eigen buitenruimte. Ook is er uitzicht op de kerk, het kasteel, de Singel en de Wasserij. Alle bewoners van ‘Midden’ kunnen hun auto parkeren op de begane grond in het binnen gebied. En er komt een openbare parkeergarage voor de bezoekers.

Als mensen een woning hebben gevonden, dan kunnen ze zich inschrijven bij het digitale inschrijfformulier. Dit formulier is vanaf 24 oktober zichtbaar op de website van www.wonenopdefensieeiland.nl.