WOERDEN – Het tankstation van de toekomst aan de Europabaan loopt goed en het nieuwe concept van tanken slaat goed aan bij de consumenten.

Er komen veel mensen op af voor andere opties dan tanken. “Er zijn hier veel nieuwe dingen, mensen komen hier speciaal voor,” zegt Henk van Os, de tankbeheerder. Het nieuwe tankstation geeft de mogelijkheid om naast tanken ook de was te doen, te strijken, de auto te laten wassen, bloemen te kopen en een hapje te eten en drinken bij een rustige zitplek. “Tanken wordt minder en daar zit geen winst meer in, zeker met de opkomst van elektrische auto’s.”

Een recent klanttevredenheidsonderzoek van het tankstation laat ook zien dat klanten zeer tevreden zijn met alle vernieuwingen en alle opties bij het tanken. ’We krijgen veel positieve reacties’

Het tankstation was een grote investering, en de heer van Os vertelt dat alles nu nog in de afrondingsfase zit. “Alles loopt boven de verwachtingen uit”.

Momenteel zijn er nu twee tankstations in zijn beheer. Henk van Os denkt er zeker aan om nog meer tankstations uit te breidden als hij een geschikte locatie kan vinden. “We hebben ons vooral gefocust op Woerden en hebben momenteel geen nieuwe locaties. Als er iets op ons pad komt kan het zeker wel gebeuren, want we zijn uniek met wat we gerealiseerd hebben.”