WOERDEN – De jongerensociëteit K77, ook wel K’ voor bekende, start het seizoen weer met een Kick-off meldt BeleefWoerden.nl. Bij deze Kick-off zal er een jamsessie plaatsvinden voor verschillende bandjes uit Woerden en omstreken.


K77 is een jongerensociëteit die een gezellige plek wilt creëren voor de jeugd van Woerden. Op deze plek zijn alle jongeren tussen de 15 en 150 jaar welkom om lekker los te gaan. Het wordt ook wel de Rockbunker van Woerden genoemd, de jeugd kan namelijk hier genieten van allerlei soorten rock muziek.

De eerste jamsessie van dit seizoen zal vrijdag 7 oktober plaats vinden vanaf 21:00 meldt de website van K77. Bij deze jamsessie kunnen bandjes uit Woerden of omstreken laten zien wat ze kunnen, namelijk lekker jammen. Er kan lekker gefeest worden tot in de late uurtjes, de jamsessie duurt namelijk tot 3:00.

Ook is het mogelijk om lid te worden van de K77. Lid worden van de vereniging kost slechts 10 euro per jaar. Het lidmaatschap brengt vele voordelen met zich mee. Er zijn namelijk verschillende ledenactiviteiten, bijvoorbeeld de sfeervolle jaarlijkse barbeque.

De bandjes die zin hebben om mee te doen aan de jamsessie kunnen zich inschrijven via de Facebook van K77 of een mailtje sturen naar K77. Voor de muziekliefhebbers die wel zin hebben in een avondje rock muziek maar niet willen optreden, het bijwonen van de jamsessie is gratis.