WOERDEN – De speelgoedwinkel ThysToys in Woerden gaat na een geslaagde samenwerking met Bol.com nu met Blokker Holding samenwerken. Ook staat er nog een samenwerking met Intertoys op de planning.

ThysToys is een speelgoedwinkel in Woerden die zowel online als offline speelgoed verkoopt. Zij hebben net een succesvolle samenwerking met Bol.com afgerond, en gaan nu aan de slag samen met Blokker Holding. “Vanaf dit jaar beginnen wij met Blokker en volgend jaar rollen we uit naar Intertoys.nl”, vertelt Thijs van Rooijen, eigenaar ThysToys.

Blokker Holding heeft 22 november een online marktplaats genaamd Nextail Connect gelanceerd. Dit is een marketplace ontwikkeld door Nextail. De marketplace is een e-commerce platform, dit is eigenlijk een soort van online winkelcentrum. De verkopers regelen de prijzen, levering en de omschrijving. De transacties worden door Nextail Connect uitgevoerd. Nextail Connect geeft platformen van de Blokker Holding een kans om te profiteren van de miljoenen bezoekers die de websites bezoeken.

Blokker is een van de eerste die de webshop gebruikt voor een bepaalde groep externe aanbieders. Zo worden er een ruime 10.000 producten toegevoegd aan de website van Blokker, hier zit ook het speelgoed van de speelgoedwinkel ThysToys bij. “Ik denk dat samenwerking de toekomst is, dat je gewoon de krachten samen moet bundelen, dat je zo dan zoveel mogelijk mensen kan bereiken.” aldus van Rooijen.