WOERDEN – Yoga Point Woerden steunt Serious Request. Op 17 en 18 december zijn er verschillende yogalessen en stoelmassages waaraan geïnteresseerden kunnen deelnemen om het goede doel te steunen.

Yoga Point Woerden zamelt samen met vele andere yoga-scholen door heel Nederland geld in om sterfte door longontsteking bij jonge kinderen te voorkomen.

De lessen die dit weekend tussen half tien en half één op de Pompmolenlaan 26 worden gegeven, zijn voor zowel beginnende als gevorderde deelnemers. “Onze yogadocenten kunnen het niveauverschil in een les makkelijk aan. Wij kunnen de les voor zowel gevorderde als beginnende deelnemers interessant houden”, vertelt Loes Mackenzie, yogadocente. Geïnteresseerden hoeven zich niet van te voren aan te melden en de kosten van de yogalessen zijn op donatiebasis. 

Het doel is om meer geld op te halen dan het voorgaande jaar. “Mijn verwachting is dat we dit jaar over de 500 euro van vorig jaar zullen gaan. Vorig jaar hebben we maar één dag meegedaan. Dit jaar doen we zowel zaterdag als zondag mee. We gaan voor het dubbele.”, aldus Mackenzie.